Day 5 - Memories

 Day 05 - A picture of your favorite memory

Denne var virkelig vanskelig. Tankene mine går tilbake til så mange fantastiske stunder, og det er umulig å velge bare ett av minnene. Så jeg bøyer reglene litt, og legger ut flere gode minner.                   Bildet er tatt for bare en uke siden faktisk. Elsker hvordan slike små, bekymringsløse øyeblikk blir til minner man alltid vil sette pris på.


Tyrkia 2011. Min stesøsters kjæreste tok oss med på en fantastisk resturant oppe på fjellet, med usikt over hele Marmaris. Bildet er tatt i Tyrkia 2011, men vi gjorde akkurat det samme i 2010 også. Jeg tror jeg aldri har opplevd noe så behagelig og avslappende som å kjøre sakte framover i en liten elvebåt, med den slappe, avkjølende vinden rivende i håret. Helt fantastisk og bekymringsløst.Min brors bryllup nå i sommer. 
Bursdagsfeiring nå i helgen til min kjære Trude ♥  Først litt shopping, deretter spa og Peppes. Herlig!


♥ Klassetur til England 2010

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Susanne - Foto

Susanne - Foto

17, Førde

Hei! Mitt navn er Susanne. Jeg er 17 år gammel, og kommer fra Førde. På denne bloggen vil jeg hovedsaklig legge ut bilder som jeg har tatt selv. Kameraet jeg bruker, er Canon EOS D1000, og et objektiv på 18-200 mm. Følg meg gjerne på weheartit: http://weheartit.com/shephoto

Kategorier

Arkiv

hits