I don't want to be anything other than me

 

Day 06 - A picture of a person you'd love to trade places with for a day

Det første som slo meg, var at jeg ville være Quinn James i One Tree Hill:Ikke bare fordi hun er nydelig, talenfull og omsorgsfull, men også fordi jeg kunne gjort dette: 

Hahahah. 

Hadde heller ikke hatt noe i mot å være en fantastisk sanger og artist: 

Chris Martin 

Jeg er ikke fornøyd med meg jeg selv. Jeg kunne ønske jeg var en av de fine jentene, som alle guttene likte. Kunne ønske jeg var flink i sport, var skikkelig smart eller at jeg kunne være en av dem som alltid spredde glede. Skulle ønske jeg kunne være en av de som inspirerer andre. Men jeg er den jeg er. Det er ikke noe jeg kan forandre på. Jeg prøver alltid å være meg selv i alle situasjoner, og jeg vil aldri strebe for å bli noe annet enn det jeg er. Jeg vet at de vennene jeg har er venner med meg for den personen jeg er, fordi jeg er god nok for dem og fordi de setter pris på de egenskapene jeg har. Jeg vet at jeg blir sterkere av feilene mine, og at jeg kan lære av det når jeg tråkker skjevt. Jeg er sikker på at jeg kommer til å finne min egen lykke, selv om jeg aldri blir en fantastisk musiker, skuespiller, fotograf eller kjendis. Når alt kommer til alt, er jeg kanskje fornøyd med å være meg selv likevel. Fin tiger der bak altså..
 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Susanne - Foto

Susanne - Foto

17, Førde

Hei! Mitt navn er Susanne. Jeg er 17 år gammel, og kommer fra Førde. På denne bloggen vil jeg hovedsaklig legge ut bilder som jeg har tatt selv. Kameraet jeg bruker, er Canon EOS D1000, og et objektiv på 18-200 mm. Følg meg gjerne på weheartit: http://weheartit.com/shephoto

Kategorier

Arkiv

hits