Søndag

Søndager. Å kunne våkne opp i armene til den nydeligste og ligge der i armkroken i flere timer og snakke om alt og ingenting. Ikke stå opp fra sengen før klokken blir 3, for vi har glemt tiden og slikt er lov på søndager. Spise seg stappmett på sjokoladerestene fra gårsdagen til frokost. Bli truffet av dansende solstråler som sniker seg inn gjennom kjøkkenvinduet. 

 
Få litt dårlig samvittighet av sjokoladespisingen og ta på seg joggeskoene for å kjenne den herlige vårluften mens du løper med Eyes Open i ørepluggene og lar tusen minner strømme gjennom hodet. Ta kornete bilder med mobilkamera fordi vårens første solstråler må dokumenteres.

                 
                 
               Tegne hjerter i doggen på dusjkabinettet etter du har latt det herlige vannet strømme nedover kroppen, gjort det bustete håret glatt og varmet kjølig hud.Kjenne tomrommet etter han du for ikke så lenge siden ga hade-kyss til, og ikke får kysset igjen før om fem dager. Smile fordi helgen har vært fantastisk, og at du vet at uansett om det er tomt og trist og kjedelig å være alene, så vil du aldri være helt alene likevel. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Susanne - Foto

Susanne - Foto

17, Førde

Hei! Mitt navn er Susanne. Jeg er 17 år gammel, og kommer fra Førde. På denne bloggen vil jeg hovedsaklig legge ut bilder som jeg har tatt selv. Kameraet jeg bruker, er Canon EOS D1000, og et objektiv på 18-200 mm. Følg meg gjerne på weheartit: http://weheartit.com/shephoto

Kategorier

Arkiv

hits