Kjærlighet og sånn

"Ikke gå".
Han snur seg mot henne. "Jeg må". Hun klamrer seg til ham og lukker øynene. Vet godt at han må dra. Likevel ser hun opp på ham med et bønnfallende blikk, og sier med den barnslige stemmen hun vet han gir så lett etter for; "Nei. Bli her hos meg. For alltid. Vær så snill?". Han gir ikke etter. Men tristheten i øynene hans klarer han ikke å holde skjult. Hun holder rundt ham litt til, før han pakker ned de siste sakene sine, drar igjen glidelåsen på bagen sin og de går for å sette seg i bilen. Hun prøver å virke sterk. Tvinger frem et smil, og holder ham i hånden hele veien mens de kjører, før han til slutt må slippe taket og gir henne et kyss. "Hade da". 


//weheartit.com


Så sitter hun der, alene. Igjen. I det samme tomme rommet, med den samme tomme sengen, uten en armkrok å sovne i. Med den samme ensomheten og savnet som allerede kommer snikende. Slik det er hver søndag. Hun vet savnet kommer til å gnage hver eneste dag til hun få se ham igjen, men hun vet at han ikke liker at hun er trist. At det foreløpig er slik det må være. Ikke minst vet hun at selv om det er tomt og trist og ensomt å være alene, så er hun aldri helt alene likevel.

Og det er det fineste av alt. 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Susanne - Foto

Susanne - Foto

18, Førde

Hei! Mitt navn er Susanne. Jeg er 17 år gammel, og kommer fra Førde. På denne bloggen vil jeg hovedsaklig legge ut bilder som jeg har tatt selv. Kameraet jeg bruker, er Canon EOS D1000, og et objektiv på 18-200 mm. Følg meg gjerne på weheartit: http://weheartit.com/shephoto

Kategorier

Arkiv

hits